Благотворителен концерт „Сбъдни мечта и предай нататък”

Благотворителен концерт „Сбъдни мечта и предай нататък” се организира в Димитровград с цел подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми в града и региона.
Концертът е организиран от фондация „Искам бебе”, ОДТ „Апостол Карамитев” и под патронажа на кметът на община Димитровград Иво Димов.
С набраните средства ще се помогне на двойки с репродуктивни проблеми  да  се доближат до мечтата си.
Концертът ще бъде на 29 ноември /петък/ от 18.30 ч. в ОДТ „Апостол Карамитев”. 
Откриването ще направи малката Ерика от гр. Пловдив, вниманието на публиката ще приковат и дует Weil – уникални по рода си с виртуозните си изпълнения,  там ще бъдат Пепо, Краси, Данчо и Цецо от "Grand Illusion" , а също така и група „Конкурент”, всички те ще участват безвъзмездно в името на каузата по набиране на средства за нуждаещите се двойки.
Билетът за концерта е 10лв. и може да се закупи от касата на театъра, която е с работно време всеки делничен ден от 10 до 14ч. и от 15 ч. до 19 ч.
 По рано същия ден от 14,00ч. ще се проведе и базара на фондацията – „Ангелска ЧУДОтворница”, мястото ще бъде клуб „Клуб DeJa Vu”.
Създателят на фондацията Радина Велчева ще проведе индивидуални срещи с двойки с репродуктивни проблеми от Димитровград и региона.
Фото книги от

0 коментара: