За цветята на Земята

Детските фотокниги са изпъстрени с повече елементи, които придават допълнително излъчване и настроение. Ярките фонове, които могат да се ползват също не стоят натрапчиво, рамките може да са по цветни и пищни /макар, че аз винаги предпочитам изчистения дизайн във фотокнигите, които изработвам/.

Фотокнигата на чаровната Ели е с размер 30 на 20 сантиметра, състои се от 18 твърди страници и твърда корица. Снимките, които са ми предоставили за нея са с голяма резолюция /4992х3328 пиксела - за хоризонтални и 2715х4107 пиксела - за вертикалните/, само на втората страница са изключително малки, но пак се получиха две добре оформени страници :).

В цялата фотокнига са подредени 82 различни снимки, но когато размерът е по-голям, както в случая /30х20см./ те дори и по пет на страница не стоят като миниатюри.

Подаръкът, който кръстницата на малкото цвете - Ели поръча от Evgabook, със сигурност е първия такъв, той няма да остарее и след години, а Елеонорка ще посяга към него дори когато е вече девойка, за да се посмее на детските си моменти и спомени, събрани точно в този фотоалбум, наречен фотокнига.

На Ели, родителите и и нейните близки желая щастие, здраве и любов!
Прилагам страниците от фотокнигата за да разгледате дизайна и многото усмивки на Ели :)


Позволявам си да цитирам част от стихче, намерено в интернет, не зная кой е автора, хареса ми реших да го споделя:

..."След години ще станеш голяма,
умните книги сама ще намираш,
и ще рисуваш и ще бродираш,
дългите плитки самичка ще сплиташ.

После ще литнеш и ти като птичка,
умна и силна ще стигнеш далече."...


Фото книги от

0 коментара: