Любовта краси човека!

Фотокнигата, в която личи любовта на Рени и Жоро, е ярка с излъчването и чара си. Моментите, които са уловили, къде с телефон, къде с фотоапарат, са с неповторимо въздействие!

Зная, че критерия за изработката на една фотокнига трябва да бъде с професионално заснети снимки, от професионален фотограф, на специална фотосесия, обикновено в сватбен ден или друг важен повод, за който се наемат професионалисти, но винаги има изключения!

Някои от клиентите ми са постоянно ангажирани, не се женят по няколко пъти :) или просто са на излет, където силната им емоция е взела връх над всичко останало и изобщо не им е дошло на ум да сложат хубавия си апарат в чантата, за да се снимат. Но вече телефоните с камера са с по-голяма резолюция и макар непрофесионално, запечатват непринудените моменти от събитието им.

Никога не мога да откажа да направя фотокнига с такива снимки, все пак там са техните спомени, които ТЕ държат да бъдат точно в тази фотокнига.

До колкото може снимките им се обработват, оеднаквяват като цвят и посредством фона и елементите, приложени от моя страна, се оформят страниците. Когато една снимка е с по-малка резолюция или в по-лошо качество се поставя на страницата в по-малък размер, за да не личи, а по хубавите се ползват като основна снимка. Допълнителните елементи са за да украсят фона и да привлекат вниманието, за не се открои снимката с не толкова добро качество.

Фотокнигата стана невероятна. И най-важното е, че Жоро, за когото бе предназначена, също остана очарован от така специалния подарък, подготвен от любимия човек. Все пак той бе половинката от звездата, наречена любов, в тази красива и изпълнена с техните спомени и неизбледняващи моменти, фотокнига.

Пожеланията ми към тях са изпълнени с позитивни думи, а именно:  

Не приемайте любовта като даденост, след време!
Палете я все повече, с ласка и чувство! 
Може би съм изтъркана с репликите си, но любов не се среща току-така, любов имат тези, които искат да дават любов и са копнели за нея! Обичайте се искрено и бъдете щастливи!

Сърдечни поздрави от Evgabook!


 Фотокниги с любов!Фото книги от

0 коментара: