Канава за герой от "Нежни куршуми"

Канава - Нежни куршуми
Преди време от читалище "Васил Левски" Димитровград, ми поръчаха канава за подарък. Приех поръчката и след като ми изпратиха снимка за проекта, разбрах, че е предназначена за Делчо Делчев от Dnews, който междувременно участва във филма "Нежни куршуми".

Зарадва ме много идеята на приятелите му, че са решили освен да го изненадат с уникалното изпълнение наречено "канава" и  да му оставят спомен от участието му във филма. Тази вечер попаднах на тази статия, която ме накара пък да напиша моята такава и да се почувствам поласкана, че съм допринесла с малък подарък, поръчан от evgabook.com за един от ентусиастите във филма "Нежни куршуми", който в следващата статия е в акция :).

Трейлър: Взрив в театъра, агент го обезврежда

Взрив в сградата на театъра предотвратиха днес разузнавачи, изтече от кулоарите на храма. Красива девойка се опитала да скрие до сцената адска машина, но агенти от добрите я възпрели. Секунда само деляла пълната зала от зловещия гръм.

 Апокалиптичната картина, за радост, не е реална. Става дума за пореден епизод на филма "Нежни куршуми", който млади ентусиасти от Димитровград снимаха в сградата на драматичен театър "Апостол Карамитев". Участие в сцената, както вече стана ясно, взеха балет "Галаксико" и една от примите му - Ясмин Кирилова. Именно тя бе лошата, която бойците от тихия фронт Петров и Колев обезвреждат.

 Действието се развива през 1995 година малко след бомбардировките в Югославия. Петров, служител на разузнаването, последно с мисия там, е отзован, съкратен и безполезен. Случайно попаднал в театъра, той без особен интерес наблюдава училищна постановка, когато в полезрението му попада бивш колега, маскиран като фотограф. Миг по-късно погледите и на двамата се приковават в момиче със сак, напускащо залата. Какво следва, ще разберете във филма.

Очаквайте "Нежни куршуми". Произведен в Димитровград.Фото книги от

0 коментара: